Trailwalker 2011 – 100 km wandelen voor Oxfam Novib

Op 25 & 26 juni jongstleden vond het trailwalker event 2011 op Landgoed Heukelom te Ede plaats, waarbij vele tientallen teams van lopers een parcours afleggen over de Hoge Veluwe. De Trailwalker is een wandelevenement van maar liefst 100km waarbij in teams van 4 personen binnen 30 uur deze volledige afstand wordt afgelegd. De opbrengsten van dit evenement zullen door Oxfam Novib worden ingezet voor dorps en schoolontwikkeling in onder meer Myanmar en Birma. Energy+ sponsorde dit jaar de Sleepwalkers en niet zonder succes! De sleepwalkers wisten dan ook een dijk van een prestatie neer te zetten door maar liefst €3634,91 in te zamelen voor het goede doel en bovendien de 100 kilometer wandelen binnen dertig uur af te leggen. Sleepwalkers Gefeliciteerd!

[author] [author_image timthumb=’on’]http://www.energy-life.nl/wp-content/uploads/2011/09/Trailwalker2.png[/author_image] [author_info]v.l.n.r. Stefan, 24 jaar, fanatiek sporter en houd van reizen. Marloes, 30 jaar en communicatieadviseur. Ilse, 32 jaar en gepassioneerd levensgenieter. Mubarak, 20 jaar en geboren in Somalië[/author_info] [/author]


 

Tom Hoekjan

In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met hardlopen en doet dan ook met enige regelmaat mee aan hardloopwedstrijden. Hardlopen blijft voor hem een hobby, een podiumplaats zit er dus helaas niet in. Door zijn werkervaring als hulpkok weet hij ook hoe je een makkelijke en gezonde maaltijd op tafel kan zetten.

Google+