Sport & Voeding op de foto

Frans Artz ontvangt de Food Valley fotoprijs voor zijn foto van ‘judoka’s in een maïsveld’. De jury beschrijft de foto als ‘dynamisch, krachtig en tegelijkertijd creatief in het samenbrengen van de elementen sport en voeding’. 

Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) Papendal, InnoSportLab Papendal en de stichting Food Valley schreven een fotowedstrijd uit om het thema sport en voeding op innovatieve en creatieve wijze te vangen in beeld.

Sport: Judoka’s in een maïsveld

Samenwerking

De fotowedstrijd is een initiatief van de stichting Food Valley, het CTO Papendal en InnoSportLab Papendal. Het belang van de juiste voeding voor het leveren van (top)sportprestaties wordt steeds meer erkend. Zij houden zich onder meer bezig met voedingstechnologie als meerwaarde voor sporters.

De winnende foto en de genomineerden zijn te zien tijdens de Papendal Sport Parade op 3 november (en vanaf half december in het nieuwe topsportrestaurant in de Arnhemhal.

Sportparade:

NOC*NSF zet op 3 november ter gelegenheid van haar 100-jarig bestaan samen met de sportbonden de deuren van Papendal wijd open en verandert het terrein in één grote sportparade waar iedereen aan kan meedoen: debatten, interviews, rondetafelgesprekken, literatuur, clinics, sportdemonstraties, muziek, documentaires en cabaret. Natuurlijk zijn er veel bekenden uit de sportwereld aanwezig. Prins Willem-Alexander, IOC-voorzitter Jacques Rogge, astronaut André Kuipers, schaatslegende Johann Olav Koss, sportcommentator Hans van Zetten en de gouden sporters Epke Zonderland en Esther Vergeer en nog vele anderen.

Een uitgebreid verslag over de sportparade is later te lezen op de website van energy-life.nl en op 3 november te volgen via ons twitteraccount.

Bekijk de foto’s van de genomineerden online op de website www.foodvalleyexpo.nl/fotowedstrijd.aspx

 

Karin Leijen (1984) is freelance journalist en editor met Twentse roots maar woonachtig in de Betuwe. Is (mede)eigenaar van audiovisueel productiebedrijf Pecto Productions. Doet haar best om gezond te leven, sport daarom regelmatig en is zelden te vinden bij een fastfoodketen. Houdt van slechte films en goede muziek. Heeft last van ochtendhumeur, bewondert doorzetters en kan een beetje humor in de mens zeer waarderen.

Google+