We willen onze klanten in de showrooms voorzien van het beste advies. Om dit te bereiken wordt ons personeel uitvoerig getraind en zijn ze uitstekend op de hoogte van de eigenschappen van onze matrassen. We willen echter graag weten hoe u dit heeft ervaren. Via Google Places recensies zouden we u willen vragen uw persoonlijke ervaring met Energy+ in de showroom met ons te delen. Zo kunnen we u ook in de toekomst blijven voorzien van een optimaal advies.

 

[box]

Laat uw recensie achter en win!

Uw mening is ons veel waard, daarom zullen we onder de personen die een recensie achterlaten een traagschuim kussen  t.w.v. €59,- verloten.[/box]

 

Hoe werkt het?

Via onderstaande links kunt u de showroom selecteren waar u een adviesgesprek heeft gehad met één van onze medewerkers. Voor hen, maar ook voor onze totale dienstverlening is het belangrijk om te weten hoe u dit gesprek heeft ervaren. Nadat u de link heeft aangeklikt komt u of op het inlogscherm in Google terecht. Indien u al ingelogd bent komt u direct op de plaatspagina terecht waar u de recensie achter kunt laten. Dit doet u door op de rode knop ‘recensie schrijven’ te klikken. Indien u in het Google scherm terecht komt wordt u gevraagd om in te loggen met uw e-mail gegevens, na dit te hebben gedaan kunt u een recensie achterlaten. Klik vervolgens op de rode knop ‘recensie schrijven’.

 

Schrijf uw recensie over de Energy+ showroom ervaring

Kies onderstaand de link van de door u bezochte showroom en laat uw recensie achter:

We zullen de winnaars voor 30 juni 2012 bekend maken op onze Facebookpagina en via Twitter.